SARAACe

gymnasieval

Kategori: Allmänt

Har precis fixat mitt gymnasieval så de fick bli:
Handels
Hotel och resturang
Bygg

Bygg valde jag bara för att jag inte hade nån aning om vad jag skulle välja. Ska lämna in pappret imorn i alla fall, sen är de problemet ur världen.

skriskoåkning

Kategori: Allmänt

Jag var riktigt sugen på att fara in till stan idag och spendera lite pengar, men då ingen kunde följa så blev det inte så.
For däremot till skolan idag och åkte till och med skriskor på idrotten, känner mig ganska så pigg nu och det är riktigt skönt.


jag                                                              pao

fynd.

Kategori: Shoppat

Har precis klickat hem lite nya kläder. 2 klänningar, en bikini och en kofta. Längtar så mkt tills det kommer! Ska springa på stan någon dag också och köpa nå nya kläder, känner mig sååå shoppningsugen nu!


En av klänningarna. Kan nog bli fint med ett par skor och lite smycken.

help me.

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit på ett tag nu för att jag helt enkelt inte har orkat. Känner mig fortfarande inte bra än! Men jag ska ändå försöka fara till skolan imorgon, eller i alla fall hämta några böcker då jag inte vill komma efter så jätte mycket. Har inte heller ätit på flera dagar, det är sjukt vad man tappar matlusten när man inte mår bra.
Nåja, ska väl fortsätta hälla i mig vatten och se film så kanske jag skriver mer senare.

oh no!

Kategori: Allmänt

Inte är det ofta jag brukar tacka nej till fest. Men nu måste jag tyvärr då jag inte är riktigt frisk. Jag sitter och nyser och hostar och har nu åkt på en rikitgt jobbigt förkylning som jag bara vill bli av med så fort som möjligt!
Hoppas det är någonting bra på tv ikväll som jag kan se medans jag sitter och tycker synd om mig själv och äter glass.

Äntligen..

Kategori: Allmänt

...har jag fått tummen ur och tagit bort min gamla header för att göra en ny, då den gamla var så fruktansvärt ful. Jag har tänkt byta ut den hur länge som hellst men aldrig orkat. Problemet är att jag har brist på fantasi och har ingen aning om hur jag ska göra den nya...

Sick and tierd.

Kategori: Allmänt

Nu börjar jag piggna till efter att ha legat hemma och glott på film sen i tisdags. 
Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge, har haft feber och illamående och så fort jag har ställt mig upp så har det börjat snurra. Har inte heller fått i mig nå ätbart på två dagar. Så fort jag såg mat eller kände lukten av mat så började jag må illa. Har i stället hällt i mig massor med cola, saft och vatten.

Kunde inte heller fara förbi Tommy i Onsdags för att gratta han på 19års dagen och till han och Lina's förlovning. Men ni får ett litet grattis i bloggen i stället =)

Nåja, nu ska jag fortsätta se film och sova lite så att jag att pigg och frisk imorn!

Dagen.

Kategori: Allmänt

Hemma idag också, orkade inte fara till skolan.
Eller ska kanske fara dit senare och be någon knäcka min rygg, för den gör så ont.
Tommy fyller år idag också, så om han är hemma blir det att fara och säga grattis till han!
Nä, nu tänkte jag se mer film och skicka ett sms till Julia och höra när hon ska rida. Tänkte nämligen att om hon har tid så tar vi Busen till plan så får jag kolla vad han har för nå dumheter för sig, hörde att han har en ovana att bocka som han aldrig har gjort förr. Bus..



uppdt..
For till planen med Busen och Julia för att kolla på hans dumheter och visst bockar han och lever rövare. Nog är det tur att Julia har balans och är orädd. Det är inga busfasoner han håller på med i alla fall utan jag tycker att det ser ut som enbart trots, smålat som han är.

Visste du att...

Kategori: Allmänt


...den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.
(latte med smak räknas va?)

En struts öga är större än dennes hjärna?
(Jag känner människor med samma problem...)

...myror alltid ramlar på höger sida när de är berusade.
(hur de nu blir de..?)

Högerhänta människor lever I genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(synd Danne..)

Isbjörnar är vänsterhänta?
(Om dom byter, kommer de att leva längre!)

Hemavan.

Kategori: Allmänt

Satt precis och kollade på min och Pao's film som vi gjorde i Hemavan när vi var där på prao förra året. Kan inte sluta le när jag ser filmen, vi hade grymt roligt där!

slödag.

Kategori: Allmänt

For aldrig till skolan då jag bara har sovit 3 timmar inatt och trodde jag skulle få feber då jag har legat och frysit hela natten trots kläder och flera täcken. Så jag har bara legat och slö tittat på massa filmer hela dagen, dock så blir det massor långtråkigt i längden. Har också suttit och kollat efter lokselar men det finns nästan inga ute för tillfället och jag känner att jag håller på att få lite panik för att jag inte hittar någon. Varför vet jag inte då jag har gott om tid på mig att hitta en innan jag får tillbaka Busen. Har inte ens bestämmt mig om jag ska köpa en än.. hehe.

jag kan se igen!

Kategori: Allmänt

Så sjukt skönt att kunna se igen!!! Kom prcis hem från stan där jag har varit på en synundersökning, fick linser och nu kan jag se! Piteå har aldig varit så fint som det var idag när jag såg med mina nya ögon. Jag hade farit på en synundersökning för flera år sen om jag hade vetat att de var så här skönt efteråt. Jag är som en ny människa... med bra syn!

The green mile

Kategori: Allmänt

Även denna kväll spenderades hos Tommy med folk. Vi såg också en riktigt bra film, The green mile, den är så sjukt sevärd!


Inget kvinnoarbete här inte!
Männen diskar och lagar mat.

tralala

Kategori: Allmänt

Orkade inte skriva något igår. Men var i alla fall hos Tommy en stund och träffade han, var ett tag sen. Men det är alltid lika roligt. Var också och kollade på Dannes ny merca. Jag tycker att den ser vinröd ut, men han säger att den är lila.
Men avgör färgen själva!

1 år!

Kategori: Allmänt

Den här sötnosen fyllde 1år idag! Grattis till han!

Ögonen ser lite konstiga ut, men det beror på blixten.

Till Anethe & Kenneth!

Kategori: Allmänt

Bara för att klargöra det litegrann så är jag och Pao som små änglar nu! Titta bara..
      
Pao på matten.                Med böckena i högsta hugg!

..?

Kategori: Allmänt

Vet fortfarande inte vad jag ska söka till på Backa. Men det lutar mot handels som första val och hotel och resturang som andra val, tredje valet spelar ingen roll vad jag söker på eftersom jag ändå kommer komma in på första eller andra valet, eller om jag nu fixar betyg i engelskan så kommer jag in, men det löser sig. Ibland är jag kanske lite för optimistisk, men jag klarar det!!  

-

Kategori: Allmänt

Hoho, har precis fått min nya kamera så imorn blir det att ta bilder. Eddie fyller år imorn också så då kommer det nog upp en bild på sötnosen!

yep

Kategori: Allmänt

Danne.Su bröt armen idag på skolan. Han och Simon började brottas och så lyckades han på någon sätt bryta armen. Inte bra!
Här ser ni en bild på lilla Su för några veckor sen.


Jag och Pao roade oss också med att ta kort på Johan idag på matte lektionen. Här ska ni få några smakprov.
    

En bonus bild på Pao också!

=)

Kategori: Shoppat

Myströja:


Strumpbyxor & ansiktsmask:


Pannband:


+ en långärmad & kortärmad t-shirt.

Strömbacka

Kategori: Allmänt

Hade bara två lektioner idag som var Svenska och No. På Svenskan såg vi bara film 'Möss och människor' och vi har även läst boken. Faktiskt ganska bra film och man behöver inte alls läsa boken för att få med alla detaljer. Sedan var det Lunch och eftersom dom har stängt av halva skolan å är man tvungen gå runt allihop för att komma till matsalen, men jag och Pao kom på den brillianta idén att vi skulle klättra över. Det gick väl inte så bra, Pao ramla ner när hon var på väg att klättra och alla i matsalen såg oss. Så det var ganska pinsamt. Sen så var nästan alla toaletterr blockerade av alla tjejer från nian som skulle fixa till sig inför besöket på Strömbacka. Utom av mig och Pao som lungt satt och kollade på och inte kunde förstå varför alla skulle göra sig så fina. Sitter fortfarande och undrar vem alla gjorde sig fin för? För alla backaelever? Om jag ska vara ärlig så kan jag inte tänka mig att dom kollar så mycket på alla nior som kommer och hälsar på, det bara kryllade av nior överallt ju. Fick i alla fall välja två program som man skulle kolla på, jag och Pao valde Barn och fritid och Estet musik. Fast när vi skulle kolla på barn och fritid programet så gick vi runt i skolan på egen hand och kollade lite. Sen så mötte vi en Teknik grupp som vi hakade på en stund innan vi gick vidare för oss själva. Estet musik grejen följde jag endast med för att Pao ville kolla på det. För tyvärr så har jag inga dolda musikaliska talanger.

Efter allt de där så traskade jag och Pao in till stan för att kolla om det fanns någonting att inhandla. Och visst fanns de det! Hittade faktiskt ganska många saker att köpa. 3 st tröjor, ett pannband, ansiktsmask och strumpbyxor. Kollade också efter några snowboardbyxor, men det fanns tyvärr inga som dög åt mig då jag är lite för kräsen. Bilder kommer senare på mina fynd!

skola, Rosvik.

Kategori: Allmänt

Är faktiskt inte så jätte trött idag och det är konstigt med tanke på att jag bara sov 2½ timme inatt. Somnade vid halv 1 nångång och vaknade senare kl. 3. Utan jag var i stället ganska överpigg idag på skolan, trevligt att vara pigg någongång också, annars brukar jag mest bara gå runt och vara trött. 

 Jag kom i alla fall hem från rosvik för en stund sen. For dit direkt efter skolan med Dennis, Pontus och HJ. Gick direkt till HJ då Dennis skulle hämta sin moppehjälm som han tydligen har haft där sen i somras. Och så satt vi där i några timmar innan HJ somnade och vi andra gick ner till OK för att vänta på bussen som skulle ta oss hem.

the notebook

Kategori: Allmänt

Har precis sett The notebook, så sjukt bra film! Men nu börjar jag bli trött och ska nog sova en stund. Godnatt, eller godmorgon kanske?

´

Kategori: Allmänt

Vaknade inte förrens kvart i 5 idag. Så jag har lyckas sova 16 timmar inatt, härligt! Var i alla fall med Linnea senare på kvällen och vi traskade till Satioil för att köpa Ben&Jerrys goda glass. Sen så gick vi hem och såg på Saltkråkan. Än en gång så är Astrid Lindgren filmerna bäst. Senare så gick vi till stallet när Linnea skulle natta sin pålla och jag satte igång att mäta Busen lite för att se om lokselen jag har hittat skulle passa och det blir nog helt perfekt!
Vi gick även förbi Tommy en sväng och satt där ett tag innan vi gick hem igen.

                        
Ben&Jerrys goda glass.             Tommy, Lina & Frekko. Kass bild men ändå.

hehe

Kategori: Allmänt

Hittade en riktigt rolig bild på Signe och sista kullen med kattungar när jag satt och kollade igenom mina gamla bilder.


haha, ser ut som att hon har tänkt äta upp dom små stackarna.

-.-

Kategori: Allmänt

Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet. Somnade vid 7 tiden igår kväll och vakna sen halv 4 i natt, sen dess har jag förökt somna om men det går inte. Så nu ger jag upp och går och tar mig en dusch i stället. Det värsta av allt är att jag har sovmorgon idag också, nu är den bortkastad. Nu kommer jag få gå runt i flera timmar i hopp om att hitta på något att göra.

kamera

Kategori: Shoppat

Har precis beställt en ny kamera, så förhoppningsvis kommer den väl om några dagar.




Nu ska jag sova. Godnatt.

hissa och dissa!

Kategori: Allmänt

Hissa...

  • Sommar - Ingen mer kyla. Hit med sommarvärmen!
  • Astrid Lindgren - Finns inga bättre och sötare filmer än Astrid Lindgren-filmerna.
  • Björn Rosenström - Sjukt härlig röst och riktigt bra låtar.

Dissa...

  • Tokio Hotel - Riktigt kass musik och allihop i bandet ser ju ut som stryk!
  •  Pälsmössor - Finns ingenting fulare än pälsmössor, och på sommaren? Snälla, vad tänker folk med. 
  • Förkylningar -  Snuva och halsont. Nej tack!

trött

Kategori: Allmänt

Var ingen bra idé att inte sova nå, jag känner nu hur trött jag är. Tur att jag slutar 11.30 idag så kan jag fara hem och sova sen om det behövs. Nu ska jag klä på mig och gå ner och ta en latte, sen iväg till skolan.

film

Kategori: Allmänt

Har precis tagit på mig en ansiktsmask och ska fortsätta se filmen jag påbörja för en stund sen. Little man heter den. Såg föräldrafällan tidigare också, den gick på tv när vi var på Pitstop och åt så därför fick jag för mig att jag skulle ladda ner den. Bara 3 timmar och 20 minuter tills skolan börjar nu också, inte roligt alls. Dock så får jag inte sova en minut ens på stunden som är kvar innan vi börjar, för då orkar aldrig kliva upp senare. Så jag ska försök hitta på något att roa mig med.

slödag

Kategori: Allmänt

Har egentligen inte speciellt mkt att skriva idag, vakna halv fem på eftermiddagen. Då kom Dennis och vi låg och såg på en film. Jag var dock fortfarande trött och ont i huvudet hade jag också. Så jag ville sova mera, men inte fick jag det. När Dennis sen for vid 9 tiden så gick jag och tog någonting som kunde få min kurrande mage att tystna, satte på en film för att somna till. Och nu har jag precis vaknat. Får se om jag kan sova nå mer eller om jag sitter uppe tills skolan börjar.

godnatt

Kategori: Allmänt

Klockan är snart 5 och här sitter jag ny duschad med endast handdukar på mig. Ska ta på mig nå sovkläder och krypa ner i sägen för att fortsätta se filmen jag aldrig såg klart igår. Hade tänkt somna lite tidigare än vad jag gjorde igår också, klockan var närmare halv 8 på morgonen innan jag hade ro att sova.

klardrömmar

Kategori: Allmänt

Satt och pratade med Kekke på msn och han ville så gärna ha en klardröm. Då kom jag på att jag själv ofta klardrömmer. Det är då man drömmer fast man är medveten om det, inte alls som en dagdröm utan... ja, jag är kass på att förklara. Ni ska få en bättre förklaraing från wikipedia i stället.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Klardr%C3%B6mmande

Det är faktiskt ganska roligt att läsa om!

loksele

Kategori: Allmänt

Hittade precis en sida där det finns nya lokselar för inte alltför dyr slant. Ska fara och mäta Busen litegrann imorn så att jag beställer rätt strl. Och eftersom jag inte behöver köpa en ny bräda nu så kan jag ju lägga pengarna på en loksele och om det blir över kanske jag har råd med en kamera också. Helt underbart!

=)

Kategori: Allmänt

Gjorde mitt bästa byte ever med Marcus förut idag! Han ville ha mitt gammla gamecube som ändå bara stod och samla damm och av han fick jag en snowbord + skor. Det är ju helt perfekt! Dock var inte brädan speciellt snygg men den går absolut att åka på och dessutom lite längre av min gamla, dock 5cm kortare än vad jag egentligen vill ha den men det spelar ingen roll. Och skorna passar jätte bra, riktigt bra storlek, annars har jag haft Simons gamla skor och eftersom dom är strl 44 så är dom här så mycket bättre. Imorn ska jag dock gå ut och skruva om bindningarna så att det blir rätt håll.

Kan inte säga annat än att jag är nöjd!

mat och barnaskrik

Kategori: Allmänt

Linnea kom förbi strax efter hon hade ringt och väckt mig, vi tog oss en latte innan vi gick till Toppen för att äta litegrann. Först så var det lite folk och var lungt och skönt, men det varade inge länge innan det började stömma in folk med massa barn. Alla var i sällskap och barnen sprang omkring och skrek och levde rövare. Det blev inte heller bättre av att allihop satte sig bakom oss. Om det är något jag verkligen inte tycker om så är det massor med barn som inte kan hålla sig lugna utan springer omkring och skriker hela tiden. Tillslut så fick vi våran mat som vi hade beställt, det fick bli skinkpasta för oss båda. Dock så snålade dom med maten och det var inte alls lika gott som det har varit förut. Men mätta blev vi ändå.





När vi äntligen fick slippa skriket så gick vi och solade. När vi kom dit så hade dock ena solariets lampa i taket gått sönder så där ville ingen av oss sola, i stället så fick vi vänta på varandra. Linnea fick den stora äran att sola först medans jag satte mig ner i soffan och försökte slösa upp lite gratis sms, Carro blev mitt offer. När Linnea hade solat klart sina 15 minuter så var det min tur. Det är så häligt att ligga där i värmen i solariet att man håller på att somna varje gång och det känns inte alls som att man ligger där i 15 minuter.

sova?

Kategori: Allmänt

Borde kanske ta och gå och lägga mig nu. Problemet är att jag inte är speciellt trött än, men om jag inte sover några timmar så kommer det inte vara så roligt för min omgivning att vara i närheten av mig. Så nu ska jag sätta på någon dålig film att somna till så jag får nån timmes sömn innan Dennis eller Linnea ringer och väcker mig senare.

Natti natti!

Latte

Kategori: Allmänt

Var tvungen springa ner och göra mig en latte den förra var så sjukt god så jag blev tvungen göra en till. Har precis lärt mig hur maskinen funkar nu också. Jag kommer troligtvis börja missbruka den nu när skolan börjar om igen, då kan man nämligen behöva en liten enegikick innan man far iväg.

 

Öjebyn

Kategori: Allmänt

For till Öjebyn för andra gången idag, men den här gången var Dennis också med och vi for inte till Pitstop en gång till utan i stället for vi och hälsade på Basti och rökte lite vattenpipa. Var ännu trängre i epan den här gången då vi satt alla fyra i den. När vi hade varit hos Basti ett tag så kom vi på att vi skulle till stan en sväng, men när vi hade kört en bit så blev vi omkörda av snuten och både jag och Linnea blev väldigt oroliga att dom skulle vända om och stanna oss, men dom körde snällt iväg. Blev i alla fall inget stan för oss så alla hade lite snut noja så vi vände om och for till mig i stället och såg lite film.


På väg till Öjebyn. Jag, Dennis och Linnea.

Lånade bilden från Linneas pixbox.

http://www.Liinneaac.pixbox.se

Pitstop!

Kategori: Allmänt

Frukost, lunch och middag bestod av en flygande mattan på Pitstop med Linnea och Danne. Åkte tre i Dannes bonde-bil dit eller Duetten om jag ska vara petig. Efter att ha tryck i oss vår alldeles jätte goda mat så gick vi till Lösvikthuset där ingen av oss hade varit in sen de flyttade till Öjebyn. Jag tycker att de passade bättre i Norrfjärden då vi hade nära till allt godis. Skit i Öjebyborna!

            
Flygande mattan.                 Linnea med sin Puss o kram pizza
                                                och Danne med sin tråkiga vesuvio.

money, money..

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt på vad jag ska lägga mina pengar egentligen. Jag vill ha allt möjligt! En ny kamera, ny dator, en loksele till Busen, en ny snowboard. Och jag vet inte riktigt vad som är mest nödvändigt. Men det lutar mest åt en ny bräda. För det finns inget roligare än att åka bräda i Hemavan. Jag skulle lätt kunna flytta dit upp varje vinter för att bara få åka bräda hela tiden. Fast ändå vill jag ha en loksele till Busen så jag kan börja köra han med flakvagnen som jag har. Det skulle vara hur mysigt som hellst att fara ut en sommarkväll genom byn. En kamera vill jag också ha så man kan ta lite kort när man åker bräda i Hemavan eller när man är ute och kör Busen med lokselen. Dator är inte speciellt nödvändigt egentligen, det var mest för att jag såg Linneas nya dator som jag blev avensjuk på och vill därför ha en ny, fast min fungerar helt okej ett tag till.

Skoter

Kategori: Allmänt

Kom precis hem efter en liten skotertur med DG, Danne och Linnea. Först for vi upp till Hors och tänkte grilla korv och hamburgare men när det inte var någon stuga som dög där åt oss så for vi istället till Kopparnäs och satte oss och grilla i grillkåtan. Hamburgare gick väl inte så bra att grilla då vi bara hade pinnar inget galler.  Får göra om det någon annan gång också när det inte är så kallt och när vi är lite mer folk, det är alltid roligare med mycket folk.

Danne, DG och Linnea.

Hårfärgning

Kategori: Allmänt

Har precis färgat mitt otroligt hemska hår eftersom utväxten hade blivit synlig, självklart samma färg som innan. Börjar dock bli less på den färgen nu och vill egentligen färga till något lite roligare men har ingen aning om vad. Absolut INTE blont igen bara. Hemska tanke, jag såg ju ut som en.. jag vet inte vad.. när jag var blondin.


Madde och jag som blondiner sommaren -07

Och eftersom mina webcambilder inte går att lägga in så får ni nöja er med brunettbilden från det förra inlägget.

Nytt år!

Kategori: Allmänt

Så här snygga var Linnea och jag på nyårsdagen, självklart bär vi likadana kläder ;)



Det fick bli en ganska lugn kväll hos Danne med tacos och massa gott! Självklart så gav vi några nyårslöften också, ett löfte som jag och Linnea har är att fara till Stockholm eller Göteborg under 2009 och det ska nog bli ganska lätt att hålla också. Man måste ju lova saker som man kan hålla. Inte för att vårat löfte gör något gott för allmänheten utan vårat löfte är endast för att skämma bort oss själva med en liten tripp neråt istället för att vara i lilla norrland hela tiden. Vi ville inte ha något vanligt löfte som att 'sluta äta godis' när man ändå bryter det efter en vecka. Därför fick det bli ett reselöfte så vi kan skämma bort oss med hotell och shoppning.

Busen!

Kategori: Allmänt

Linnea hade tagit världens sötaste bild på min lilla pålle i våras som ligger och solar sig.

Krock!

Kategori: Allmänt

Jag är faktiskt glad för att jag var för lat för att orka följa med Danne och Dennis till öjebyn igår kväll. För dom råkade nämligen ut för en liten olycka med ett träd som hade blåst över vägen...



som ni ser så blev inte duetten alltför vacker efteråt.

Bilden snodde jag från Dannes pixbox.
www.ripmf.pixbox.se

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt