SARAACe

byebye

Kategori: Allmänt

Jag ändrar min påhittade resa till en riktigt i stället.

Så imorn drar jag, planet går 10.25 från Kallax.
Självklart åker jag fösta klass, aldrig att jag tänker blanda mig med underklassen! Suck!

vi fick ingen saft

Kategori: Allmänt

Vi blev lurade att gå en runda på flera kilometer idag på skolan. Dom sa att det skulle bli en "saftkontroll" det var därför vi plågade oss själva med att gå den långa rundan och riskerade att tappa några kilo.

Men vet ni vad?

Vi blev blåsta.

Det var ingen saft kontroll.

Men saften var säkert äcklig i alla fall.

Barn i skolan är så lättlurade... och jag hatar att vara en av dom.

Bara så ni vet

Kategori: Allmänt

Jag tänkte bara förvarana er om att på Onsdag kommer jag inte blogga på några dagar. För jag ska på en låssas resa till Sthlm.
Egentligen kommer jag skolka från skolan några dagar och varken skriva blogg eller vara inne på msn så att alla tror att jag verkligen är i Sthlm.

=)

Kategori: Allmänt

Det är kul att gratis shoppa!

Det bästa var att vi fick göra det på skoltid!

:(

Kategori: Allmänt



shit, vad cool jag är.

en halv tand

Kategori: Allmänt

Min bror har en halv tand.
Undrar vars den andra halvan har tagit vägen.

skicka mer brev

Kategori: Allmänt

Posten börjar lida för att allt färre personer skickar brev.
Bensin kommer inte på tanke då det är alldeles för dyrt.
De tar då till skolungdommar som draghjälp till och från platser.

jag är smart

Kategori: Allmänt

Jag kan väl inte rå för att jag har en jättehjärna!

ansträng er inte

Kategori: Allmänt

Ni som har mitt nummer behöver inte anstränga sig att skicka sms till mig.
Jag kommer ändå inte svara, har slut pengar och gratis sms på mobilen.

titut

Kategori: Allmänt

tjohej bloggen.
Här har jag inte skrivit på länge.
Men jag lever.
Ska inte skriva nu heller föressten..
för jag ska sova!

rubrik

Kategori: Allmänt

Jag har ingenting vettigt att skriva just för tillfället förutom att jag nyss kom hem och ska snart gå och sova.

today

Kategori: Allmänt

För en gångs skull är jag hemma tidigt. DG och Krull skulle jobba imorn och skulle hem och sova nu. Därför for jag också hem.

Vi har egentligen inte gjort så mycket idag. Dom hämta upp mig vid tre tiden så for vi in till stan och senare till Luleå stad där vi for och köpte drickor. For sedan hem till Krull där pojkarna åt och efter det till Danne och Linnea där vi såg lite Harry Potter som gick på tv.

helgen

Kategori: Allmänt

Nu mina vänner har jag äntligen lite tid att skriva. Nu är jag nämligen inte allt för trött och jag har inte heller brottom någonstans då jag nyss kom hem.

Lite kort om helgen då. I Lördags var jag och Madde och åkte lite bil med DG och Krull. Blev mycket hit och dit-turer med bilen. Bland annat till Kallax, (flygplatsen) dock var det stängt, och till Gammelstan. När vi väl var i Gammelstan fick vi en skjutsning till Luleå. Jag och Madde blev då utskickade till bagaget där vi fick åka.

Idag (igår för att vara korrekt) var jag och Linnea ute och åkte lite bil med pojkarna. Senare for vi hem för att äta påskbord. Min moder ska alltid överdriva allt därför var det massor med mat och jag som egentligen inte var hungrig från början klämde i mig massor med köttbullar, kyckling, klyftpotatis, ägg osv. så jag fick riktigt ont i magen. Linnea for hem efter vi ätit och då ringde jag pojkarna så dom fick hämta upp mig igen. Var mest bara i Rosvik hos Krull och kollade på Svampbob. Och senare for vi och hälsade på Tommy och Lina en stund.
Nu sitter jag som sagt här.






där fick madde sitta när hon vägrade vara tyst

dit blev vi skickade

har inte tid

Kategori: Allmänt

Har inte haft tid att skriva på länge och det har jag inte nu heller.

från igår

Kategori: Allmänt


jag


tommy


krull och DG


madde

'

Kategori: Allmänt

jag fick just frostskador.

HM.com

Kategori: Allmänt

090410

Kategori: Allmänt

Det var riktigt skönt att sova inatt. Förutom de två fylle samtalen jag fick. Kommer bara ihåg att jag svarade men inte vad jag sa för något. Jag vaknade för inte så länge sen och gick ner och åt fruktost/lunch. Och nu sitter jag här mätt, pigg och ska snart ta mig en dusch, senare ska jag hitta på någonting som jag inte har en aning om vad det är. Men eftersom det är lov kan jag hitta på precis vad jag vill utan att vara orolig för att jag kommer somna i skolan. Yey!

090409

Kategori: Allmänt

Har varit med Madde nu i kväll. Hon kom till Piteå för att komma och hälsa på att pite bor men jag bokade upp henne för mig själv i kväll.

Vad har vi gjort? ja, inte så mycket egentligen. Vi tog bussen till stan för att köpa hårfärg till henne. Vi skulle egentligen ta bussen hem 21.30 men när klockan bara var 8 när vi var i stan så behövde vi hitta ett tidfördriv därför gick vi till Max och köpte oss en strips med smältost var, trots att ingen av oss var speciellt hungriga. Men tur som vi hade var mamma också i stan däörför åkte vi hem med henne i stället för att sitta och vänta på bussen flera timmar. Färgade somsagt Maddes utväxt senare också. När det var klart ville Madde ha en cola så vi gick den långa vägen till statoil för att hon skulle få som hon ville. Sen kom DG och hämtade upp oss och så for vi till Tommy och Lina en liten stund. Och nu sitter jag här.

Ska snart gå och lägga mig och sova ut riktigt imorn. Det ska bli så skönt.


Madde och jag på Max




Madde fick gå omkring med en plastpåse på huvet när vi färgade.

påsklov

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade påsklov. Så sjukt skönt. Gick bara till 1 idag, fast jag stör mig på att vi inte fick vara lediga hela dagen. Suck, skitsamma jag har lov nu och då är jag glad!
Dock så snöar det som bara den ute nu och det suger, men det gör ändå ingenting =D

uppdt.

Kolla vad jag hittade i mitt rum. En liten skål med godis. Mums, nu blev jag på ännu bättre humör.

090408

Kategori: Allmänt

Förlorade matchen mot lärarna idag. Dock så var det bara med två poäng tror jag. Näst intill alla som kollade på matchen hejjade på lärarna. Självklart hade jag gjort samma sak, man vill ju inte att någon annan klass ska vinna allt när man själv åkt ut. Därför sitter man och hejjar på lärarna i stället, haha.

Nu mina små vänner ska jag lägga mig och sova. Godnatt.

tired

Kategori: Allmänt

Nä, nu ska jag gå och sova, inte för att jag kommer mig i säng före tolv men man kan ju alltid försöka. Bara en och en halv dag tills påsklovet. Det går inte att beskriva hur mycket jag längtar och hur skönt det ska bli.

Föressten har no prov imorn kom jag precis på. Men jag orkar inte börja plugga nu så jag skriver det en annan gång.
Jag hatar prov!

fotografering

Kategori: Allmänt

Hade fotografering idag på skolan. Fotografen var skittråkig, han försökte skämta men hans skämt nådde inte alls fram. Jag som egentligen är otroligt lättroad blev bara uttråkad av hans otroligt meningslösa och dåliga skämt.
Jag hatar såna där skolfoton men blir alltid skitkonstig på dom. Jag är gärna med på kort i vanliga fall men just skolfoton drar jag mig alltid för. Nåja, nu är det taget och det är ju ganska skönt.

Imorn är det volleyboll match mot lärarna. Vi slår ihop klassen så det bli ett blandat tjej och kill lag istället för uppdelat. Får se hur det går helt enkelt.

vollybollturnering

Kategori: Allmänt

Yeah, vi vann allt på volleyboll turneringen. Det var två lag i varje klass, ett kill lag och ett tjej lag. Och killarna i våran klass vann alla sina matcher och likaså med oss tjejer. Våran klass vann också utklädnaden. Vi är så jävla bra! Våra pris blev tre påskägg fulla med godis.


Så såg jag ut. Ser dock ut som att jag skelar
som fan när jag kollar på displayen.


Så där såg killarna ut.

ner i diket

Kategori: Allmänt

Glömde föressten säga att vi råka köra ner i diket idag när vi var i Luleå på någon liten skogsväg. DG körde lite för fort och så fick vi möte i en kurva så vi blev tvungen väja och körde ner lite i diket. Räddningen därifrån blev Krulls pappa.


Där satt vi. Den andra bilen är den som vi mötte.

prata med en stolpe

Kategori: Allmänt

Blev ännu ett barnmål på Max idag. Har varit och åkt bil med DG och Krull några timmar nu och jag tvingade dom att fara på drive-in på Max i Luleå när vi var där så jag kunde få mat i magen. Försökte få dom att prata med stolpen också men det gick inte lika bra. Så där fick jag sitta och prata med en stolpe, gissa om jag kännde mig dum. Nä, jag skojade bara, så farligt var det inte.

Ska till mor min nu senare i kväll. Och imorn är det som sagt vollyboll turnering har en liten sovmorgon på en halvtimme också. Det ska faktiskt bli roligt att spela speciellt när vi ska klä ut oss också. Vi kommer vara så snygga, haha.


 
Mitt lilla barnmål


Så här glad blir Krull när han får vanilj cola.

today

Kategori: Allmänt

Nu är jag om möjligt ännu tröttare än igår.

DG kom ju som sagt och hämtade mig efter att jag väntat nästan två timmar på honom så for vi till Luleå för att hämta upp Krull som var där. For också på Max för att vi behövde mat i kistan och jag köpte mig en liten barnbox.

Nu ikväll har vi varit i stan och bara kört runt och sen for vi till Linnea och Danne och såg film.


Fick en tandborte med i barnboxen.
DG kapade av mitt sugrör för han tyckte
stripsen och hamburgaren var så små och
det skulle se dumt ut om sugröret var normal långt.

trasig dator

Kategori: Allmänt

Blev tvungen låna min bros dator för att min har barkat ihop totalt. Det suger, jag kan verkligen inte vara utan dator. Och jag tror inte att bror min vill låna ut sin till mig hela tiden.

Nåja, sitter just nu och vntar på att DG ska komma förbi och hämta mig. Funderar på att bränna ut en skiva till han också som vi kan lyssna på i bilen för att han har bara jätte dålig musik. Fast just ja, min dator funkar ju inte. Och jag tror inte bror har någon musik som jag gillar heller. Suck.

uppdt.
Att killar alltid ska ta så lång tid på sig. Nu har jag suttit och väntat en timma på att DG ska komma och plocka upp mig. Men inte har har dykt upp än inte. Jag hatar att vänta, det är mycket roligare när folk får vänta på mig i stället.

nattinatti

Kategori: Allmänt

Guuud vad trött jag är. Kom precis hem efter en kväll i Luleå.
Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen lägga mig och sova.
Godnatt.

skola snart

Kategori: Allmänt

Nu ska jag snart börja gå till skolan. Har idrott nu första lektionen och efter de så är det språk, eller i mitt fall Engelska fördjupning. Sen så är min dag över. Då ska jag bara hem, ut med hundarna sen så kommer nog DG och Krull förbi och så följer jag med dom till Rosvik.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade för inte alls så länge sen och det var jätte skönt att kunna sova ut. Ska snart klä på mig för att sedan gå ner och äta lite frukost/lunch.

Vad händer ikv?

godkväll

Kategori: Allmänt

Nu kom jag precis in genom dörren. Kom hem från Rosvik nu och tidigare var jag och Malin en liten sväng på tjejkvällen.

Ska ta och sova nu så jag orkar upp imorgon. Nä, just ja jag behöver ju inte stiga upp eller inte så tidigt i alla fall. För jag börjar ju som sagt inte förrens 13.15 (ja, jag var tvungen skryta om det en gång till).
Godnatt.

torsdag

Kategori: Allmänt

Kom hem för i8nte allt så länge sen och jag har jätte ont i magen. Jag åt nog lite för mycket godis och av Pao's goda mat hon gjorde på Hk-lektionen.

Hade föressten ingen So idag för att våran lärare var med en annan lärare på sjukhuset då hon hade ramlat och brutit foten. Fick ha svenska då i stället så vi slipper den imorn. Det betyder alltså att vi får ännu längre sovmorgon. 13.15 börjar våran första lektion som är gympa. Sen har vi bara språk och sen är våran dag slut. Det låter riktigt härligt.

Pao har också kommit hem från Cran canaria där hon har varit en vecka. Tyvärr hade dom inte haft jätte bra väder därför var hon inte så jätte brun men lite färg hade hon fått i alla fall. Jag har faktiskt saknat henne, har ju inte haft någon som jag har kunnat dra massor med dåliga skämt med.


Vårat schema imorn.


på HK-lektionen

ett litet kom ihåg till mig själv

Kategori: Allmänt

Det kändes onödigt att fara till skolan före Lunch på Fredag. Först har vi sovmogon sen svenska i en timme och efter de har vi hål i två timmar. Det skulle vara skönare med en lååång sovmorgon i stället. Men får se hur jag gör. Det är ju ändå inte fredag än.

Volleyboll turneringen på Måndag. Hittade föressten inga fjädrar idag som jag skulle ha. Men det är ju lätt att vara springa in på Ica och köpa. Får en liten sovmorgon också på Måndag tills kl 9 i alla fall. Det är alltid något.

Sen så är det fotografering på Tisdag. Jag kommer säkert komma dit helt osminkad och trött med världens fulaste hår och hemska kläder. Måste försöka komma ihåg fotograferingen.
Jag hatar att komma ihåg saker. Det slutar alltid med att jag glömmer bort dom.

sakerna

Kategori: Allmänt



staden

Kategori: Allmänt

Tog bussen till stan efter att jag slutat skolan och Carro tog sin buss till stan där vi möttes och gick en liten stund för att kolla vad affärerna hade att erbjuda oss. Vi mötte upp Sluggan också så fick han följa med och gå på affärer med oss. Hann bara gå en liten stund innan jag och Carro blev hungriga och gick därför för att äta. Det blev en kycklingsallad för min del. Sprang bara på ett par affärer till senare för att våra bussar skulle gå och hann därför inte nå mer. Men jag fick i alla fall med mig hem en stor randig t-shirt, ett navelsmycke och sminkborttagning hem.

Fick ett samtal av Linnea när jag satt på bussen hem och hon sa att Busen bara föll ihop igår i stallgången. Jag fick en stor klump i magen och halv sprang till stallet för att kolla hur det var med sötnosen. Men han mådde prima. Är ändå väldigt orolig över att det ska hända igen, tänkt om det är nå allvarligt? Men nu ska jag inte tänka så.

Senare for jag och linnea för att sola (yes, I love hudcancer) det var riktigt skönt och välbehövt. Låg bara där en ynka liten kvart. Och nu sitter jag här och känner min riktigt snuskig som inte kan gå och duscha än. Man ska nämligen vänta några timmar efter man har solat så att brännan sitter kvar. Usch, hoppas ingen kommer och luktar på mig bara. Jag luktar solarium...